Milan Đorđević (41), farmaceut iz Niša, nestao je 10. juna na Suvoj planini i punih četiri meseca njegova porodica ne zna šta mu se tog dana desilo i gde se on nalazi. Dosad su se pojavljivale različite verzije o tome šta se dogodilo Milanu, a njegova porodica je neutešna jer još uvek nema nikakvih informacija koje bi objasnile njegov misteriozni nestanak.

Nestali farmaceut Milan Đorđević poslednji put je viđen 10. juna posle posla. Milan je tog dana poslom trebalo da obiđe Klinički centar Niš, pošto je radio kao zastupnik u jednog farmaceutskoj firmi. Potom je otišao do izletišta, gde je parkirao automobil na parkingu pored zatvorenog planinarskog doma. Na tom mestu pronađen je i Milanov automobil, u čijoj su kaseti bila oba njegova mobilna telefona, službeni i privatni, od tada Milanova sudbina je najveća nepoznanica.

Njegovi najbliži, iako su protekla četiri meseca, ne gube nadu. Za pomoći su se obratili Srpskoj pravoslavnoj crkvi, potajno priželjkujući da se možda nalazi u nekom od obližnjih manastira.

Marica ĐorđevićSiniša Đorđević.jpg
TV Pink Kurir TV Roditelji nestalog Milana

- Četiri puna meseca, evo sad, u baš ovo vreme, on je otišao od mene. Ni traga, ni glasa, ne znamo više koga da zovemo, ni šta. Zvali smo inspektora, kaže da i oni nemaju šta da kažu, ljudi nemaju od čega da krenu, proces je ostao otvoren. Ako nešto bude, oni će da nas obaveste. Tražili smo pomoć od vladike, pisali smo zahtev, sad čekamo to obaveštenje, ako je u manastiru na nivou Srbije. Ja ne znam ni gde, ni šta je, ni da li je živ - priča neutešna majka nestalog Nišlije, Marica Đorđević.

Ona dodaje da je njena jedina želja da sazna da je njen sin živ, kako navodi, cela porodica četiri meseca živi sa nadom da će se pojaviti neki trag koji vodi ka Milanu.

- Bar da znam da je živ, ako je izabrao neki drugi put, neka mu je sa srećom, samo da znamo gde je i šta je. Ulazimo sutra u peti mesec, majka kao majka, ali tu su i brat i otac, tu su bratanice, supruga. Ne mogu ništa da kažem, ovo je strašno, kako se ovo dogodilo, i kako da se baš ništa ne zna. Kao da nije ni postojao, mi smo više pogubljeni, cela familija, porodica, samo o tome pričamo. Sedimo i samo razmišljam o njemu, ja imam i to drugo dete iza njega, i on ne može da shvati da mu brat nema. Plašim se za njega, jer to sve psihički baš utiče, bili su jako bliski. Šta je iskrsnulo, šta se njemu dogodilo, da li je njemu nešto bilo u glavi? Da li je morao tako da uradi, da nađe mir u sebi. Sada samo možemo da pričamo, jer ništa ne znamo - istakla je majka nestalog Nišlije.

Kurir.rs/Blic/ Prenela: M.S.