Pripremite se za automobilski spektakl koji ne želite da propustite! Od 17. do 27. oktobra, Galerija postaje centralna tačka za sve ljubitelje automobila, bilo da ste fanovi brzine, elegancije ili tehnoloških inovacija. Na ovoj manifestaciji očekuje vas više od 70 pažljivo odabranih modela – od luksuznih sportskih automobila koji izazivaju divljenje, do najmodernijih električnih vozila koja donose budućnost vožnje.

Ovaj jedinstveni događaj pružiće vam priliku da istražite najnovija dostignuća u automobilskoj industriji, od ekološki osvešćenih hibridnih vozila do moćnih benzinskih mašina koje odišu snagom. Sve što vas fascinira, bilo da su to najbrži motori ili vrhunski dizajn, naći ćete ovde, pod jednim krovom. Ali, to nije sve – svi izloženi automobili biće dostupni za test vožnje, što znači da nećete samo gledati, već ćete imati priliku i da sednete za volan svojih omiljenih modela!

Osim uživanja u vrhunskim automobilima, posetioci će biti oduševljeni specijalnim ponudama svih izlagača, kao i premijerama novih modela koji će vas ostaviti bez daha. Veliki brendovi poput Toyote, BMW-a, Fiata, Opela, Peugeota i mnogih drugih biće tu da vas upoznaju sa svojim najnovijim adutima na tržištu. Takođe, izlagači su pripremili ekskluzivne popuste i pogodnosti za one koji planiraju da unaprede svoj vozni park.

Uz ulaz slobodan za sve posetioce i radno vreme od 10 do 22 sata, imate dovoljno vremena da uživate u ovoj nesvakidašnjoj izložbi, istražite svaki model i možda pronađete svog sledećeg ljubimca na četiri točka. Vidimo se na Galeriji Automobila Srbije, gde se ljubav prema automobilima slavi na najlepši mogući način!

Promo