Devojčica Jasmina Sakradžija (13) iz Bačke Topole nestala je juče po izlasku iz škole i od tada joj se gubi svaki trag. Na sebi je imala roze patike, sive farmerke i narandžastu jaknu.

Jasminin otac Miroslav kaže da je devojčica otišla uobičajeno u školu u sedam sati, a da je izašla iz škole u 7:45 i od tada joj se gubi svaki trag. Međutim, postoji jedna sumnja gde bi mogla da bude.

- Otišla je u školu u 7:00, imali su juče "Kukuruzijadu". Izašla je iz škole u 7:45. Nikada nije odlazila od kuće da se ne javi, niti je nekada kasnila u povratku iz škole. Ja imam četiri ćerke, nikada mi se ovakvo nešto nije desilo - kaže potreseni Miroslav.

Dopisivala se sa nepoznatim muškarcem preko Instagrama

Kako kaže zabrinuti otac, niko od Jasmininih drugarica ništa ne zna o njenom nestanku. Međutim, postoji sumnja gde bi mogla da bude.

- Zvali smo njene drugarice, niko ništa ne zna. Znam da se dopisivala sa nekim dečkom preko Instagrama kog inače ne poznaje - kaže devojčicin otac.

Podsetimo, devojčica Jasmina Sakradžija (13) nestala je juče u Bačkoj Topoli. Otišla je u školu u sedam časova ujutru, izašla je iz škole u 7:45 i tada joj se gubi svaki trag.

Jasmina je visoka oko 155cm, teška oko 50kg. Na sebi je imala roze patike, sive farmerke i narandžastu jaknu.

Porodici je potrebna pomoć i moli svakoga ko možda vidi Jasminu ili zna bilo kakvu informaciju, da pozove broj telefona 0601455816 ili javi najbližoj policijskoj stanici.

(Kurir.rs/Blic/Preneo: Đ. M.)