Jedna Novosađanka je postala hit na društvenim mrežama za samo nekoliko dana od objavljivanja videa koji je nasmejao mnoge!

Naime, video je pregledan skoro milion puta za samo dva dana, a devojka je uspela da oduševi korisnike društvenih mreža neodoljivim pozivom koji je usledio nakon što je tokom šetnje naišla na požar u Beogradu. 

- Htela sam da prijavim da ovde u Beton hali, kod stepenica, da gori neka vatra pored kontejnera, i kontejner se bukvalno topi. Pa čisto eto da znate, ako imate neko slobodno vozilo da ugasi - čuje se na snimku koji je ubrzo postao viralan, dok se i sama zbunila kada je dispečer pitao da li je u Novom Sadu zbog prepoznatljivog naglaska. 

Komentari su ubrzo počeli da pljušte, a svi se složili da je "savestan građanin Srbije". 

"Novosađani su Kanađani za Srbiju", "Vojvođani su drugačije napravljeni", "Čuj, kako zna da sam iz Novog Sada", "Kako je slatka i simpatična, bravo curo!", "Barem je prijavila, nije samo stajala i snimala događaj", "Prelepo devojko, svaka čast", "Svaka čast, kulturna i fina devojka", "Svaka čast devojci, uradila je sve kako treba", samo su neki od komentara ispod podeljenog videa. 

Kurir.rs/M.S.