Žena u Beogradu navodno je pronašla novčanik pun para i dokumenata i odnela ga u policijsku stanicu.

Na društvenoj mreži X pojavila se objava njenog sina sa tvrdnjama da je njegova majka bila pošteni nalazač što se danas retko viđa.

- Keva brat našla torbicu sa skoro 400€ i tri soma dinara plus dokumenta i odnela sve u SUP. budi moja keva - navodi se u objavi koja je pokrenula lavinu komentara:

- Ne bih da morališem, jer da sam klinac verovatno bih uzeo lovu da ne trepnem i to je to. Međutim, u poslednjih par godina sam našao dva novčanika, sa sličnom svotom novca i vratio vlasnicima na ruke. Svaka čast gospođi majci - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

shutterstock-630865304.jpg
Shutterstock 

- Odavno je to bilo, moja majka isto odnela pun novčanik u policiju. Našli čoveka, on je častio dukatom, parama i naručio pesmu na radiju "neću, neću dijamante".

Ova majka dobila je i niz pohvala korisnika ove mreže.

- Gospođetina, svaka čast! Tačno ja ne bih to uradio. Posle vlasnik da kaže da je bilo više para ili ko zna. Pošalješ mu na adresu bez tvoje adrese - navodi se u komentaru: 

- Objava na Fejsbuk grupama "izgubljeno nađeno" odmah bi urodila plodom da se vlasnik dugo ne stresira, ali verujem da će i ovim putem brzo stići. Vašoj majki želim sve najbolje i da taj neko zna da ceni ovu retku pojavu danas i da nagradi poštenog nalazača.

  Bonus video:

TikTok/seesuze Mačka pronašla novčanik pokojnog vlasnika