"Na poslovnoj večeri, pred 50 kolega i koleginica, šefova žena me je pred svima ponizila naglasivši kako nemam muža ni decu i kako ću najverovatnije ostariti sama jer sam u kasnim tridesetim. Učinila je to ničim izazvana. Nije shvatila da od lude ima luđa", tako svoju ispovest započinje mlada žena koja je na poznatoj internet čet grupi ostavila svoje utiske o nečemu što joj se dogodilo i očigledno je izuzetno povredilo.

Žena iz regiona, neke od bivših YU republika, na grupi je napisala i šta je potom smislila da joj se osveti, što je podelilo publiku koja je pročitala njene reči - od šoka i zgražavanja do potpunog odobravanja čak i pohvale?! 

ispovesti 1.jpg
Ispovesti printscreen 

Ona je napisala sledeće:   

"I da, od tog dana mladoj kolegici s posla pomažem da razvede njenog muža, prvu fakultetsku ljubav, oca njihovo troje dece, bogataša i do tog trenutka vernog muža. Kolegici je kupio automobil, stan, nakit a ta ista kolegica je meni sredila unapređenje, poklanja mi nakit, izvodi me na večere, plaća moje račune u znak zahvalnosti, čak me je spojila i s njenim bratom... Draga, uskoro bivša šefova ženo, izgleda da ćeš ti biti jedina koja će ostariti sama", napisala je zgrozivši mnoge koji su to pročitali.

ispovesti 2.jpg
Ispovesti printscreen 

Mnogi su iskazali i nevericu ubeđeni da je sve to izmišljeno a drugi su sa zebnjom sami sebe upitali postoje li stvarno takvi ljudi koji su spremni da tako (o)lako unište nečiji život.

ispovesti 3.jpg
Ispovesti printscreen 

Kurir.rs/Ispovesti