Oktobar je Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke, tim povodom šoping centar Stadion želi da vas inspiriše da postanete svesni važnosti brige o sebi.


Pridružite nam se u subotu 19. oktobra na edukativnom i motivacionom događaju Budi sebi prioritet od 16.00 do 20.00 časova na nivou 0, posvećen zdravlju, prevenciji, samopomoći i podršci.


U prvom delu događaja od 16.00 časova deca i odrasli biće u prilici da saznaju više o značaju simbola ,,Pink Ribbon’’, koji predstavlja globalnu borbu protiv raka dojke. Tokom kreativne radionice Život u ružičastom, učesnici će izrađivati roze trake u obliku privezaka i narukvica, predvođeni Kristinom Fogl, strukovnim vaspitačem.


Nakon kreativne radionice od 17.30 časova sledi panel Budi sebi prioritet sa inspirativnim govornicama Anom Dornik i Majom Zakarija koje će pomoći da se fokusirate na svoje zdravlje i blagostanje. Naučite kako briga o sebi pozitivno utiče na prevenciju malignih bolesti, kao i praktične alate kako biste ostale zdrave i srećne. Pored toga, prisustvujte interaktivnim radionicama tokom kojih ćemo diskutovati o povezanosti emocija i fizičkog zdravlja, gde ćete biti u prilici da naučite tehnike samopomoći.


Iskoristite priliku da upoznate i čujete značajne savete za poboljšanje života od Ane Dornik, žene koja je preživela karcinom dojke, svoj put i iskustvo pretočila u knjige, osnivačice udruženja ,,Žena uz ženu", članice Upravnog odbora Foruma pacijenata Srbije, NLP mastera i motivatora. Dolazi nam i Maja Zakarija, konsultant u oblasti integrativnog onkološkog lečenja i autorka prvog video vodiča kroz onkološko lečenje.


Tokom trajanja događaja Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Stadion Medica, Galen pharm apoteka i dm drogerie markt pripremili su brojne poklone značajne za negu svake žene.


Naučite kako da uvek budete sebi prioritet!
Vidimo se 19. oktobra na dobro poznatoj adresi, Zaplanjska 32.

KV 1080x1080.jpg
Promo 


Program:
Subota, 19. oktobar
16.00 – 17.30h Edukativna i kreativna radionica za decu i odrasle, Život u ružičastom
17.30 – 20.00h Panel Ane Dornik i Maje Zakarija sa interaktivnim radionicama

Promo