Manifestacija koja je ovog oktobra okupila ljubitelje automobila iz svih krajeva, postala je pravi spektakl. Galerija Automobila Srbije otvorila je svoja vrata 17. oktobra i od tada ne prestaje da privlači pažnju posetilaca. Oni koji su već imali priliku da posete izložbu, oduševljeni su onim što su videli – preko 70 pažljivo odabranih modela automobila, ali jedan model posebno osvaja publiku – BMW X3 20d xDrive.

2024-10-21 08_39_17-Media Player.png
Promo 

BMW X3 - luksuzni SUV


Od trenutka kada zakoračite u izložbeni prostor, nemoguće je ne primetiti impresivan BMW X3. Ovaj luksuzni SUV dominira salonom svojom elegancijom, futurističkim linijama i prepoznatljivom rešetkom Iconic Glow, koja mu daje dodatnu dozu prestiža. Posetioci su posebno fascinirani dizajnerskim rešenjima i naprednim tehnologijama koje ovaj automobil nudi.


Marko, jedan od posetilaca sa kojim smo razgovarali, kaže:


- Nikada nisam video nešto slično! Ušao sam u BMW X3 i osećao se kao da sam u nekoj budućnosti. Sve je moderno, savršeno dizajnirano i vrlo intuitivno. Osećaj udobnosti je na potpuno novom nivou.

2024-10-21 08_37_49-Media Player.png
Promo 


TEST VOŽNJE: Pravo iskustvo na licu mesta


Osim što možete uživo videti svaki detalj ovog impresivnog vozila, test vožnje su prava atrakcija. Posetioci ne propuštaju priliku da sednu za volan BMW X3 20d xDrive i osete snagu dizel motora, inteligentni pogon na sva četiri točka i vrhunsku stabilnost na putu. Kažu da je osećaj neverovatan i da BMW X3 reaguje na svaku komandu sa takvom preciznošću da se osećate potpuno povezani sa automobilom. Videćete, ovo je jedno potpuno novo vozačko iskustvo.

2024-10-21 08_38_17-Media Player.png
Promo 


Oni koji su već isprobali vožnju hvale posebno adaptivno vešanje, koje se prilagođava uslovima na putu, pružajući maksimalnu udobnost, bilo da se vozite po gradu ili istražujete teren.


Tehnološke inovacije u prvom planu


Jedna od najinteresantnijih funkcija koje posetioci ne prestaju da komentarišu je BMW Digital Key Plus. Sada, vaš pametni telefon može u potpunosti zameniti klasičan ključ.


Pored toga, posetioci su impresionirani BMW Inteligentnim ličnim asistentom, koji je pokazao svoju sposobnost da prepozna glasovne komande i prilagodi postavke automobila vašim željama. To je kao da imate sopstvenog saputnika u automobilu. Mogućnost kontrole gotovo svih funkcija putem velikog zakrivljenog ekrana takođe je izazvala pažnju mnogih.

Kurir TV Galerija Automobila Srbije - ulazak vozila


Zajedničko uživanje u svetu automobila


Čitava manifestacija odiše entuzijazmom i uzbuđenjem. Galerija Automobila Srbije pretvorena je u pravi centar za sve ljubitelje automobila, gde svi, od porodica sa decom, do ozbiljnih entuzijasta, pronalaze nešto po svom ukusu. Deca uživaju u interaktivnim eksponatima, dok odrasli ne propuštaju priliku da prodiskutuju o tehnološkim dostignućima sa stručnjacima.

Promo Galerija automobila Srbije 2024


Još nije kasno da dođete!


Iako je manifestacija već u punom jeku, Galerija Automobila Srbije otvorena je sve do 27. oktobra, i vi još uvek imate vremena da budete deo ovog automobilskog praznika. Ako ste ljubitelj automobila ili jednostavno želite da iskusite nešto novo i drugačije, ovo je savršena prilika da zavirite u budućnost automobilske industrije.


BMW X3 20d xDrive, zajedno sa ostalim luksuznim i sportskim modelima, čeka na vas. Pridružite se posetiocima koji su već oduševljeni onim što su videli i doživeli. Vidimo se u Galeriji Automobila Srbije!

Promo