Kolona okićenih svatova u automobilima i kamionima sa srpskim trobojkama provozala se Beogradom za vikend. Priredili su pravo slavlje pre svadbe u centru prestonice što je oduševilo mnoge građane.

Na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavio se video-snimak ovog veselja koji je pokrenuo lavinu komentara. Sudeći po reakcijama većini korisnika se ovaj prizor dopao, ali bilo je i nekolicine njih koji su našli mnoge zamerke.

Na video-zapisu se vide raspevani svatovi koji trude u koloni, a ono što je prolaznicima posebno privuklo pažnju su tri kamiona u kojima su takođe bili gosti u odelima koji su vijorili srpske zastave.

- Ovo je nešto najlepše što sam danas videla - pisalo je u objavi.

- Samo neka je na radost, svako na svoj način kako ume i zna dosta je tuge, suza, ratovi svuda..... Srećno mladenci! - piše u prvom komentaru, a u drugom stoji:

- Meni ispod prozora bili muzičari odatle su krenuli. Svaka čast bravo za porodične ljude.

Mnogi su imali nedoumicu otkud kamioni, a u jednom od komentara stoji:

- Baš lepo. Verovatno je mladoženja vozač pa kolege došli kamionima u kolonu. Meni je ovo divno. Srećno mladencima. A ovi što im smeta buka u Beogradu ima puno lepih sela gde je mir i tišina.

- Srpska zastava nek se vijori nebom. Srećno živi bili mladenci, a za društvo koje je organizovalo ovo dešavanje svaka čast živi bili!