Neobičan događaj odigrao se navodno pre nekoliko dana u Novom Pazaru kada je jedan taksista potpuno nepoznatom čoveku pozajmio svoj automobil kako bi otišao u Podgoricu na sahranu.

Screenshot 2024-10-22 093537.jpg
Printscreen/Yotube 

Priča o ovom taksisti, koja je objavljena na Tik Toku, oduševila je mnoge koji su navodili da nesebičnost i plemenitost taksiste vraćaju veru u život i ljude.

Novi Pazar.jpg
Tik Tok Printscreen 

- Čoveku iz Despotovca koji je krenuo u Podgoricu jutros se u Novom Pazaru pokvario auto. A krenuo je na sahranu. U tom trenutku naišao je taksista. Pokušao je da mu pomogne. Bilo je rano - oko 5, 6 sati ujutru. Nije mogao i rekao mu je: "Evo ti moj auto, ja radim samo noćnu smenu, svakako ću sad da spavam". Kada se taksista probudio, pozvao je čoveka da vidi dokle je stigao i ovaj mu je rekao: "Evo, vraćam se i razmišljam jeste li vi Pazarci stvarno normalni ljudi! Ovo mi brat ne bi uradio!". Eto i to je jedna situacija koju možeš da doživiš samo u Novom Pazaru - navodi se u ovoj objavi.

Ljudi u komentarima su mahom bili oduševljeni postupkom taksiste.

"Bravo, tako rade pravi ljudi", "Poštovanje do neba", "Teško je biti čovek, svaka čast za ovaj čin", bili su samo neki od komentara.

Međutim, bilo je i onih koji nisu bili ubeđeni da se to baš tako odigralo.

- Samo ne znam kako je ušao u Crnu Goru bez ovlašćenja za vožnju tuđeg auta. U suštini lepa priča - napisao je jedan muškarac, dok su mu drugi objasnili da se tamo ovlašćenje retko traži.

 Bonus video:

05:36
NOVOSADSKI TAKSISTA SPASIO DEVOJKU DA SKOČI S MOSTA U POLA NOĆI! Prišao sam joj polako, obratio se tiho i ponudio joj cigaretu... Izvor: Kurir TV