U svetu nekretnina u Srbiji pojavila se nesvakidašnja ponuda koja je izazvala lavinu komentara na mrežama. Oglas za prodaju dve kuće u Mladenovcu, u Selters banji, obe na odvojenim parcelama ali u istom dvorištu, postao je pravi hit među onima koji žive u zajednici sa svojim svekrvama.

kuca.jpg
Printskrin Fejsbuk Kuća na prodaju

Živite sa svekrvom u zajednici? Želite da je se otarasite ali "mamin sin" ne može da se odvoji od nje? Ako je tako, ova ponuda je idealna za vas. Dve kuće, na dve katastarski odvojene parcele, a u istom dvorištu! Tako blizu, a opet daleko. Ne propustite ovu idealnu ponudu za vas. Rešite sve životne probleme za 170.000 evra! - stoji u šarmantnom i humorističnom oglasu.

Ovaj "urnebesan" oglas ističe sve prednosti ovakve nekretnine - blizinu porodice, ali i želju za sopstvenim prostorom. Naime, kuće su katastarski odvojene, što pruža savršen balans između zajedničkog života i lične autonomije.

Cena za ovu nekretninu iznosi 170.000 evra, a kupovina može rešiti sve životne probleme onih koji se bore sa porodičnim dinamikama. S obzirom na sve veći broj porodica koje žive u zajednici, ovaj inovativni pristup prodaji nekretnina može postati trend na tržištu.

(Kurir.rs/Telegraf)