Zoran Živković je bivši predsednik Vlade Srbije i bivši gradonačelnik Niša. Još davne 1992. godine počeo je da se bavi politikom kada se i učlanio u Demokratsku stranku. Iste te godine ušao je u Skupštinu Srbije kao narodni poslanik. Politikom se bavio sve do 2022. godine kada je otišao u političku penziju, a čime se danas bavi saznali smo od reporterke Kurir televizije Tamare Stanković. 

- Tačno 33 godine sam bio u politici, a sada sam invalidski penzioner. Deca su mi odrasla tako da nemam više potrebe da ih pazim. Nije mi dosadno. Postoji stara priča da posedujem vingrade ali to više nije istina, iz njih sam još ranije isteran. Privatnik sam od 1986. godine i radim neke druge poslove. 

02:30
Gde je danas i čime se bavi Zoran Živković? Spekulisalo se da se bavi vinogradima, a on otkriva da je iz te priče davno isteran - sada se bavi ovim poslovima! Izvor: Kurir televizija 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

04:31
Gordana Čomić našla je novu strast nakon što se povuka iz politike - bivša visoka funkcionerka Demokratske stranke manje je aktivna iz ovog razloga! Izvor: Kurir televizija