Jedna od najprodavanijih knjiga na ovogodišnjem sajmu knjiga je "Ja, Pink Panter", autorke Olivere Ćirković. Deca i mladi stoje u redovima, kako bi im Olivera potpisala knjigu i kako bi se slikali sa njom. Olivera u šali kaže za sebe da je "moderni Branko Kockica".
Za Kurir televiziju govorila je upravo ona i otkrila aktuelna pitanja vezana za temu vezanu za njeno delo:

Kako patrijarhat utiče na današnje društvo bilo je glavno pitanje na koje se Olivera Ćirković osvrnula:

- Smatram da smo ga prevazišli. Žena u današnjem društvu može sve. Ne prihvatam patrijarhat pre svega ovde gde smo mi i u ovom vremenu. Sa druge strane užasavam se preteranog feminizma i sanjam o muškarcu koji je sposoban i može da zaštiti ženu. Ne želim da me ispunjava da moj muž pere tepihe ili prozore. Za mene feminizam ne odražava jaku ženu.

03:11
Olivera Ćirković za Kurir televiziju otkrila da sanja o jakom muškarcu koji može da zaštiti ženu! Izvor: Kurir televizija 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

03:54
Rasim Ljajić otrkio je detalje svoje nove strasti u razgovoru za Kurir televiziju. Izvor: Kurir televizija