U jednom velnes centru radnica je navodno zatekla dečaka koga su roditelji ostavili da ih čeka više od dva sata dok su oni u sauni!

Na društvenoj mreži X pojavila se objava devojke koja je zaposlena u spa centru koju je ovaj prizor šokirao te je ovaj zabrinjavajući prizor podelila sa korisnicima koji su ostali zatečeni i besni navodnim potezom roditelja.

- Radim na recepciji jednog wellnes centra. Sinoć se oko recepcije šeta dečak od nekih sedam, osam godina. Posle skoro 45 minuta  šetnje (prvo smo mislile da je sa jednom bakom) pitam ga koga čeka. Kaže tatu koji je u sauni. Pitam ga je li je došao sam sa tatom kaže nije tu je i mama. Pa, gde je mama da je zovemo. Kaže i ona je sa tatom u sauni - napisala je radnica i dodala:

banja.jpg
Shutterstock 

- Wellnes radi do ponoći, oni su rekli detetu da ih čeka do 23h. Dečak počeo da plače jer ih čeka više od dva sata. Uplašio se. Oni izlaze u 23 sata, nasmejani, uzeše ono uplakano dete za ruku i odoše. Roditelji.

Ispod objave nizale su se reakcije zabrinutih korisnika:

- U takvim centrima obično postoji i servis čuvanja dece, to spada u koncept. Velnes treba da bude u svakom pogledu, to bi morao preduzimač da omogući. Zašto ne bi roditelji mogli da se opuste, dok im je dete u blizini zbrinuto? To je na zapadu uobičajeno - smatra jedna korisnica, dok je autorka dodala:

- Nisu ga zbrinuli. Ostavili su ga samog u sobi i o tome obavestili recepciju. Da u 23h.

Većina njih je napisala da je ovakva situacija strašna i zabrinjavajuća.