Tokio je ove godine postao centar sveta za sve IQOS korisnike, kada je 19. oktobra održan najveći globalni događaj do sada – IQOS Together X Sensorium. Ovaj spektakularni događaj, organizovan povodom 10 godina postojanja IQOS-a, okupio je goste i potrošače iz svih delova sveta na jedinstvenom putovanju kroz čula, izlazeći izvan granica tradicionalnih događaja.


U zemlji gde je pre deceniju započelo putovanje IQOS-a, gosti su imali prilike da se okupe u prostoru koji nije bio samo mesto susreta, već prava senzorna oaza. "Sensorium" je bio svet gde su percepcije bile pojačane, gde su ukus i miris intrigirali, a sva čula bila potpuno probuđena. Vizuelni efekti, taktilne interakcije, i muzički performansi stopili su se u jedno, stvarajući doživljaj koji je nadmašio očekivanja svih prisutnih.

Održan najveći globalni događaj do sada – IQOS Together X Sensorium Autor: Promo


Jedan od najuzbudljivijih trenutaka večeri bio je nastup svetski poznatog DJ-a Steve Aokija, koji je svojim energičnim setom podigao atmosferu na potpuno novi nivo. Njegova muzika pratila je dinamične vizualizacije, stvarajući impresivni spoj zvuka i slike, dok su gosti uživali u nesvakidašnjoj igri svetla, boja i zvukova.


Među srećnim punoletnik dobitnicima iz Srbije, 11 korisnika IQOS-a imalo je priliku da prisustvuje ovom nezaboravnom događaju. Nakon što su prošli kroz lokalno takmičenje, osvojili su putovanje u Tokio i postali deo ove globalne proslave. Svi oni zajedno su uživali u čarima "Sensoriuma", doživljavajući multi-senzorno iskustvo koje je probudilo sva njihova čula – od vizuelnih senzacija do mirisnih nota i zvučnih vibracija koje su odjekivale kroz celu noć.

bio je to prostor gde su se slavili život, trenutak, tehnologija i zajedništvo. Autor: Promo


IQOS Together X Sensorium bio je više od događaja – bio je to prostor gde su se slavili život, trenutak, tehnologija i zajedništvo.

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

Promo