JELENA U JAPANU DOŽIVELA NEVEROVATNO ISKUSTVO Ušla u kafić i odmah dobila zaštitnu opremu zbog čudnih stvorenja koja tu žive VIDEO

Printscreen TikTok

Jelena iz Srbije imala je jedinstvenu priliku da se u Japanu druži sa japanskim vidrama!

Prilikom boravka u Japanu ova Tiktokerka posetila je i kafić sa japanskim vidrama.

- Išli smo da se družimo sa japanskim vidrama. U Japanu imate mnogo kafića, restorana i generalno lokala, koji vam nude druženje sa raznim životinjama. Pa smo mi naišli tako na ovaj sa vidrama - navela je ona u svom video snimku koji je objavljen na profilu pod nikom "gde_me_vodis".

Kaže da se na ulasku u lokal dobiju pravila ponašanja, zaštitna oprema, kao i maska za lice.

- Imate priliku da se igrate sa vidrama, da ih hranite, a može se desiti i da zaspu baš u vašem krilu. Konstantno je naravno tu neko iz osoblja, ko vodi računa o svemu što se dešava u ovoj prostoriji. Ovakve vrste kafića su jako popularne u Japanu, za neke čak morate i rezervisati mnogo unapred - objasnila je ona.

Želja joj je bila da poseti kafić sa kapibarama, ali nije uspela da rezerviše.

- Ove vidre su bile preslatke i druželjubive. Kad bi videle hranu, skakale bi jedna preko druge, da bi je uzele. Pogledajte vi ovu slatkoću, tačno mi je došlo da ostanem ovde satima. Međutim, ograničeni ste na samo pola sata i na određeni broj turista, zato što je vidrama potreban i odmor - zaključila je ona.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Korisne aplikacije za putovanje  Kineska medijska grupacija