MARIJE NEMA VEĆ 5 DANA! Snimila je kamera, ljudi je videli na putu... Traže je policija i vatrogasci, tu je i tragač sa psom

Facebook

Marija Jovanović (76) iz Debelog Luga živela je blizu železničke stanice, a 5. avgusta njena unuka primetila je nestanak i odmah je sa suprugom i prijateljima krenula u potragu, da bi nakon toga prijavili slučaj nestanka i u policiji.

Potvrđeno je da je u subotu, 3. avgusta, viđena kamerama fabrike "Formaideale" koja se nalazi u blizini njene kuće kako ide u pravcu ka Kučevu. Imala je na sebi crnu suknju, prsluk, tamnu maramu na glavi i nosila je crnu torbu.

Takođe je nekoliko svedoka potvrdilo da je u ponedeljak, 5. avgusta, videlo u okolini naselja Blagojev Kamen i Bosiljkovac kako ide putem. Potraga za Marijom traje već pet dana i u potrazi su učestvovali policija, vatrogasci kao i njen sin, snaja, unuk, unuka i zet sa prijateljima.

Zabrinuta porodica je u četvrtak iznajmila i tragača sa psom koji je njene tragove prepoznao sve do sela Bosiljkovac odakle se gubi svaki trag, pa se pretpostavlja da je od tog mesta najverovatnije ušla sa nekim u auto ili u autobus i nastavila dalje.

Porodica apeluje na meštane koji su je videli na relaciji Majdanpek-Kučevo-Požarevac (sela Blagojev Kamen, Bosiljkovac, Železnik, Brodica, Voluja, Neresnica...) ili možda autom prevezli do nekog mesta to prijave na broj telefona 063 176 0220.

Marija inače boluje od staračke demencije.

Kurir.rs/eBranicevo

Preneo: R.J.