Ovo su potrebna dokumenta! Studentski domovi raspisali konkurs, ali učenici svoje mesto mogu dobiti samo pod ovim uslovom!

Kurir Televizija

Studentski centar Novi Sad raspisao je konkurs za smeštaj studenata u studentske domove u Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu, a pravo na konkurs imaju studenti koji su upisali fakultet na teret budžeta.

U studentskom domu "Slobodan Bajić", reporterka Kurira je na ovu temu razgovarala sa Marijanom Milinković, šefom službe za smeštaj.

- Konkurs je počeo za studente prve godine od 2. septembra, trajaće do 16. septembra. Svi studenti moraju da prikupe potrebnu dokumentaciju, a to su prijava na konkurs, uverenja o prihodima po članu domaćinstva overenu u mestu gde žive, overene kopije svedočanstva iz srednje škole i uverenje da su upisali prvu godinu studija na teretu budžeta. Trenutno imamo možda 300 prijavljenih studenata, a obično se ukupno prijavi oko 1000 učenika do kraja roka.

This browser does not support the video element.

Ovo su potrebna dokumenta! Studentski domovi raspisali konkurs, ali učenici svoje mesto mogu dobiti samo pod ovim uslovom!  Kurir televizija

Ona ističe da učenici koji godinu za godinom provode u stsudenstkom domu, moraju svake godine ispočetka aplicirati za svoju poziciju:

- Svi studenti viših godina moraju da se ponovo pojave na konkursu, gde se rangiraju po osvojenom broju ESPB bodova i prosečnoj oceni.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"PREKJUČE SU MI BOMBARDOVALI KUĆU" Palestinski student u BG: Za 25 dana, ubili su mi 17 prijatelja! BIĆE TEŠKO GODINAMA NAKON RATA  Kurir televizija