Jesen na Kurir televiziji donosi novitete: Novi šou, omiljena lica i zabava koju ne smete propustiti!

Kurir Televizija

Jesen na Kurir televiziji donosi osveženje i još više sadržaja koji ćete voleti! Ove sezone pripremili smo bogatu šemu u kojoj će se naći nešto za svakoga, od informativnog do zabavnog programa, a sve sa jednim ciljem - da vam ulepšamo svaki dan i pružimo najnovije informacije, zanimljive goste i nezaboravne trenutke.

This browser does not support the video element.

Jesen na Kurir televiziji donosi novitete: Novi šou, omiljena lica i zabava koju ne smete propustiti!  Kurir televizija

Šta vas očekuje?

Novi šou "Komšiluk" sa omiljenim licima - Mirkоm Vasiljević, Radomirom Rašom Vlačićem i Natašom Aksentijević – donosi šarmantne priče, zabavu i humor iz svakodnevnog života, svakog dana. Oni će vam pokazati da su komšije zaista deo porodice!

Dan će, kao i do sada, započeti sa jutarnjim programom Redakcije, gde će Olja Lazarević i Snežana Petrović pratiti aktuelnosti i doneti vam sve najnovije vesti. A tu su i naše prepoznatljive vesti i dnevnici, koje ćete gledati pet minuta pre svih – uvek prvi u toku sa najvažnijim događajima. Poseban dodatak timu donosi nova voditeljka informativnog programa, Sara Parežanin, koja će vas osvajati svojim stilom i energijom.

Vaš omiljeni Puls Srbije sa Milicom Marković i Anastasijom Čanović ostaje tu za vas svakog radnog dana, dok je vikend izdanje povereno Kruni Uni Mitrović, koja će doneti novu dimenziju ovom već omiljenom programu.

Jovana Grgurević će nastaviti da razgovara o važnim temama u emisiji Ni pet ni šest, dok će Usijanje sa Silvijom Slaming i Jelenom Pejović i dalje biti mesto gde se raspravljaju najaktuelnije teme dana, radnim danima od 17 časova.

Kurir Televizija 

Ne zaboravite na emisije koje ste zavoleli - Crveni karton sa Svetislavom Basarom, Crna hronika sa Jelenom Pejović, kao i Auto TV za ljubitelje automobila. Takođe, kvizomanija se nastavlja uz Kviz Mozaik sa Danijelom Pantić, a emisija Sa Žikom po Srbiji i dalje će vas voditi kroz najlepše predele naše zemlje.

Za ljubitelje dobre zabave pripremamo i posebna iznenađenja u emisijama Stars specijal i Pusti brigu. Sa nama zabava nikad ne prestaje!

Ostanite uz Kurir televiziju - hvala vam na poverenju i što svakodnevno birate nas!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

KREĆE BORBA ZA 1.000.000 DINARA! Nova zabavna emisija na Kurir televizijI sa DNEVNOM, NEDELJNOM I GLAVNOM NAGRADOM: Kuvanjem i druženjem do pobede!   Kurir televizija