Nove pogodnosti na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama!

Za sve postojeće, ali i buduće članove „Sa nama na putu” programa lojalnosti „broj 1” za vozače u Srbiji, kompanija NIS je pripremila specijalna jesenja iznenađenja.

promo

Na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama lojalnost se uvek nagrađuje!

Za sve postojeće, ali i buduće članove „Sa nama na putu” programa lojalnosti „broj 1” za vozače u Srbiji, kompanija NIS je pripremila specijalna jesenja iznenađenja.
Naime, svi novi članovi „Sa nama na putu” programa lojalnosti do kraja oktobra, uz prvu kupovinu od najmanje 10 litara bilo kog goriva, dobijaju G-Drive letnji auto glass od tri litra, i to za svega 1 dinar! Ali to nije sve - prilikom svake kupovine ostvaruju i dodatne pogodnosti i uštede koje jedan od najvećih programa lojalnosti u Srbiji nudi.
Kako u nekoliko lakih koraka da ostvarite sjajne uštede na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, ukoliko već niste član njihovog programa lojalnosti:
1. Putem Google Play-a, App Store-a ili AppGallery-ja preuzmite i instalirajte „Sa nama na putu“ mobilnu aplikaciju.
2. Registrujte se brzo i jednostavno.
3. Prilikom svake kupovine, očitajte na kasi QR kod iz vaše mobilne aplikacije i uživajte u još većim uštedama koje pruža program „Sa nama na putu“.

Svi aktuelni članovi programa lojalnosti, do kraja oktobra, uz svaku transakciju putem QR koda u aplikaciji, uz redovne bonus poene dobijaju i 1 dodatni bonus poen po litru na standardna, odnosno 2 bonus poena po litru na G-Drive goriva. Takođe, korisnici aplikacije tokom trajanja promotivne kampanje dobijaju čak 30 posto popusta na Drive Cafe kafu ili tople napitke – prilikom svake kupovine.
Mobilna aplikacija „Sa nama na putu“ nudi i brojne druge pogodnosti poput brzog uvida u sve transakcije, korišćenje interaktivne mape sa lokacijom najbliže benzinske stanice, informacije o aktuelnim promocijama, sakupljanje kupona kupovinom odabranih proizvoda iz asortimana Drive Cafe restorana, osvajanje poklon vaučera i još mnogo toga.
Pridružite se najvećem programu lojalnosti za vozače u Srbiji, iskoristite jesenje pogodnosti koje nudi, i ostanite „Sa nama na putu“ jer je na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama lojalnost uvek na ceni.

 Promo tekst