UniCredit Banka pripremila je specijalnu ponudu keš kredita za sve nove i postojeće klijente zaposlene u prosveti, zdravstvu, Ministarstvu odbrane, Ministarstvu unutrašnjih poslova i javnim preduzećima.
Kamatna stopa se kreće od NKS 7,95% (EKS od 9,96%) za keš kredit sa fiksnom kamatnom stopom sa osiguranjem, dok je u ponudi i model keš kredita bez osiguranja. Za vreme trajanja ove specijalne ponude, svi novi klijenti u stalnom radnom odnosu u javnom sektoru koji otvore paket račun Gold uz prenos svoje zarade u UniCredit Banku i realizuju ugovor o keš kreditu u UniCredit Banci, imaju i besplatno održavanje ukoliko odaberu Gold Paket platni račun u trajanju do tri meseca.
Ova specijalna ponuda važi do 30.11.2024. godine.
Pozivamo vas da se obratite najbližoj ekspozituri UniCredit Bank ili posetite stranicu sajta Banke: Keš kredit UniCredit Banke za sve informacije, detalje i savete.
Reprezentativni primer:

Tabela
Printskrin 



Nakon isteka promotivnog perioda, počevši od 01.01.2025. godine, naknada za vođenje Gold Paketa platnog računa iznosi 395 RSD mesečno.
Reprezentativni primer dat je za model keš kredita sa fiksnom kamatnom stopom i CPI osiguranjem na dan 04.09.2024. godine, koji važi samo za nove klijente u stalnom radnom odnosu u javnom sektoru (Javna preduzeća, Zdravstvo, Vojska, MUP, Prosveta) a koji će, uz otvaranje Gold Paketa platnog računa preneti svoju zaradu u UniCredit Banku.
Za sve klijente koji nisu zaposleni u javnom sektoru ili već primaju zaradu u našoj banci, UniCredit Banka je takođe pripremila posebnu ponudu keš kredita sa CPI osiguranjem. Za detalje ponude posetite naš sajt ili se obratite savetniku u Vama najbližoj ekspozituri.

Promo