VUČIĆ OBJASNIO ZAŠTO JE NOSILAC LISTE "SRBIJA NE SME DA STANE": Važno je za Srbiju, ne za mene
Foto: Printscreen/PINK

VUČIĆ OBJASNIO ZAŠTO JE NOSILAC LISTE "SRBIJA NE SME DA STANE": Važno je za Srbiju, ne za mene

Izbori 2024 -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objasnio je zašto je angažovan u kampanji liste "Srbija ne sme da stane", čiji je nosilac.

"Ja sam nosilac liste, da budemo precizni. Ja sam naučio da odgovaram na pitanja. Za razliku od mojih političkih protivnika. Za mene je važno da dužnost predsednika Republike obavljam na častan i odgovoran način. Svakodnevno govore da sam najgori na svetu, da sam ubica, kriminalac, narko-diler, negativno rođen, ma šta god poželite. A onda im glavna priča bude, zašto Vučić učestvuje u kampanji protiv nas? A šta očekujete od mene? A šta vi govorite time kada takve stvari izgovarate? Da li da ipak nisam toliko loš, jer se onda ne biste toliko plašili?", pita predsednik Vučić.

Kaže da u kampanji učestvuje i ulaže mnogo energije, a svim srcem je uz listu "Srbija ne sme da stane" zbog toga što kaže da je to važno za građane.

"Učestvujem jer je izuzetno važno za Srbiju, ne za mene, moj mandat traje još četiri godine. Svim srcem sam uz listu 'Srbija ne sme da stane'. Ako ćete da imate svađe svakoga dana i koncetrišete se na to, tada nema rezultata - tada vam je rezultat samoproglašeno Kosovo, ocepljena Crna Gora... To vam je rezultat tih svađa. Nama je potrebno jedinstvo, rukovodstvo", zaključio je predsednik Vučić.

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

Ispred Gradske izborne komisije: SNS predaje izbornu listu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track