"SVE OSIM POBEDE SNS JE KOCKANJE SA SUDBINOM SRBIJE" Nikolić u Areni: Predanim radom uzdigli ste Srbiju, to ne sme da se upropasti

Petar Aleksić

Skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" održava se u Štark Areni u Beogradu, a velikom broju okupljenih građana obratio se i osnivač SNS Tomislav Nikolić.

Tomislav Nikolić rekao je da Srbija mora da nastavi kao i do sada, do pobede.

- Srbija ne sme da stane. Sve osim pobede SNS je kockanje sa sudbinom Srbije. Kada smo pobedili 2012 godine, polažući zakletvu, rekao sam da želim Srbiju ujedinjenu u borbi za bolji život, kuću koja ima vrata i na istoku i zapadu - kazao je on.

Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

Nikolić je dodao da želi Srbiju oslobođenu od straha od sutrašnjice, i da želi Srbiju članicu EU, ali da se nikada nećemo odreći suvereniteta i Kosova i Metohije.

- Vi niste odstupili ni od jedne ideje koja me je vodila u politici. Izlagali su podsmehu moje tvrdnje da će nas EU staviti pred izbor. Danas je taj zahtev jasno pred vama, čak je i izrečen ultimativno, da se odreknemo Rusije. Znam da nećete popustiti. U vas gledaju naši preci, od vas zavisti budućnost naše dece - kazao je osnivač SNS.

Tomislav Nikolić kaže da Vučića voli kao da je iz njegove kuće.

- Slušajte ga uvek, ne dozvolite da vas pokolebaju neprijatelji. On zna više od drugih. Budite jedna porodica - poručio je on.

Stariji sam od većine, i govorim vam od srca, kazao je Nikolić.

- Svi ostali su saglasni da žele na vlast, ali ne mogu. Nepremostiva prepreka su im uspesi Srbije, fabrike, stadioni i bolnice. Svi bi oni voleli da naprednjaci otpišu Kosovo i Metohiju, da ih ne sačeka takva muka. A onda jedni žele isključivo EU, a drugi isključivo Rusiju - kaže Tomislav Nikolić.

Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

Izbori nisu odlazak u kladionicu, pa ako ne prođe igraćeš sledeće nedelje, kaže on.

- Uz mnogo muka spasili smo Srbiju i podigli je sa kolena iz blata. Predanim radom uzdigli ste Srbiju. To ne sme da se upropasti. Dragi moji naprednjaci, želim vam pobedu. Sa vama smo se uzdigli, prebrodili teškoće, a i navikavate nas na mir, sigurnost i razvoj - kaže Nikolić.

Predsedniku Vučiću je poželeo dobro zdravlje i mnogo godina na čelu Srbije, da bi deca imala miran san.

Kurir.rs