Nisu razumeli tvrdnje Miroslava Miškovića da se u procesu koji se vodi protiv njega sudi srpskoj tržišnoj privredi

Tvrdnje Miroslava Miškovića da se u procesu koji se vodi protiv njega sudi srpskoj tržišnoj privredi i privatnom preduzetništvu jer svi privrednici svaki dan rade ono za šta je on optužen, srpski biznismeni s kojima je Kurir uspeo da stupi u kontakt nisu hteli da komentarišu.

Aleksandar Vlahović Nisam upućen
Aleksandar Vlahović, vlasnik „AV holdinga“ i većinski vlasnik Ekonomskog instituta, nije želeo da komentariše Miškovićeve tvrdnje pravdajući se da ne zna šta je Mišković izjavio na sudu.
- Na putu sam u inostranstvo. Nalazim se u Opatiji i nisam čuo šta je Mišković rekao, pa ne mogu da komentarišem dok ne pročitam. Vraćam se u Srbiju za nekoliko dana, pa kad vidim o čemu je reč, možemo da se čujemo - rekao nam je Vlahović.

Zoran Drakulić Nemam komentar
Ni od vlasnika „Ist pointa“ Zorana Drakulića nismo uspeli da dobijemo mišljenje o Miškovićevom iskazu na račun srpskih privrednika.
- Na ručku sam, ne mogu da govorim. Pozovite moju saradnicu Gordanu Vitomirov - izgovorio je u jednom dahu Drakulić i prekinuo vezu.
Pozvali smo Gordanu Vitomirov, koja nam je obećala da će se čuti sa šefom, te da je pozovemo posle 20 minuta. Međutim, kad smo ponovo pozvali, rekla je da Drakulić „nema komentar“.

Branislav Grujić Ne odgovara na pozive
Biznismen Branislav Grujić, vlasnik kompanije „PSP Farman“, juče nije odgovarao na naše pozive.

Danko Đunić Asistentkinja se ne čuje s gazdom
Komentar na Miškovićevu prozivku na račun privrednika nismo uspeli da dobijemo ni od Danka Đunića, suvlasnika kompanije „Eki investment“, jer se na njegov broj mobilnog telefona javila njegova asistentkinja Nataša Jončić. Ona nam je rekla da se retko čuje sa Đunićem jer se on odavno nalazi u inostranstvu i obećala je da će pokušati da stupi u kontakt s njim. Obećala je i da će nam se javiti, ali je istakla da ne veruje da će uspeti da se čuje sa Đunićem u toku jučerašnjeg dana. Nije nas pozvala.

Toplica Spasojević Gledam tenis, upravo počinje meč
Vlasnik „ITM grupe“ Toplica Spasojević rekao je da nema vremena za komentare jer se nalazi u Beogradskoj areni na dubl meču finala Dejvis kupa u tenisu.
- Ovde sam službeno i ne mogu da pričam. Upravo počinje meč. Hvala vam. Prijatno - rekao je Spasojević pola sata pre početka meča.

Nenad Popović portparol: Šef je otputovao u Rusiju
Na telefon Nenada Popovića, vlasnika kompanije „ABS holding“, javila se njegova saradnica iz kabineta, izvesna Marija, i uputila nas da se obratimo portparolu Dušanu Žarkoviću. Žarković nam je rekao da je Popović u Rusiji i da će nam, ukoliko uspe da stupi u kontakt s njim, preneti njegov komentar. Kasnije nas je obavestio da nije uspeo da se čuje s Popovićem.