Vladimir Zaharijev, koji posle odlaska iz DSS vodi stranku bugarske manjine, s meštanima stao na ulazu u grad ispred kolone u kojoj je bila Mihajlovićeva

BEOGRAD - Ekscentrični predsednik opštine Bosilegrad Vladimir Zaharijev presreo je juče s meštanima potpredsednicu SNS i ministarku saobraćaja Zoranu Mihajlović i blokirao joj ulaz u taj grad.

Povod za blokadu bila je nestašica goriva u Bosilegradu zbog problema s vlasnikom tamošnje pumpe.U bliskom susretu s Mihajlovićevom Zaharijev se na momente žučno prepirao s njom, pa joj potom ljubio ruke i delio komplimente. Na kraju, poručio joj je da će svojim telom blokirati put sve dok problem ne bude rešen. Međutim, ona mu je kazala da sudske odluke moraju da se poštuju i pozvala ga da prestane s blokadom.
- Nemojte da se zaklanjate između odnosa Bugara i Srba, zato što imaju divne odnose, uvek su ih imali i uvek će ih imati. Nema grada koji će ostati bez snabdevanja, a sudske presude moraju se poštovati, kao i svuda u svetu, i u Bugarskoj... - poručila je ona.
vladimir-zaharijev-zorana-mihajlovic.jpg
Tanjug 

Zaharijev, koji je nakon odlaska iz DSS osnovao stranku bugarske manjine Prirodni pokret, uzvratio joj je da je želeo da razgovara s njom, kao predstavnicom Vlade.
- Tri-četiri dana nemamo ni kap goriva... Mogli ste da prođete sa svojim saradnicima da ste to želeli - rekao je on.

Kasnije se pravdao da nije bilo blokade puta.
- Iza svega stoje funkcioneri SNS iz Vranja, koji misle da će time da dobiju izbore. A što se tiče izbora, narod će tu reći šta misli - rekao je on.

Ko je Zaharijev
PIJE, PEVA, IGRA KOLO S PAHOMIJEM...

Vladimir Zaharijev važi za nesvakidašnjeg političara. Svaki javni skup iskoristi da zaigra i, kako sam kaže, proveseli se sa svojim narodom. Zbog toga je i postao zvezda Jutjuba, a na društvenim mrežama brojne su fotografije i snimci na kojima je u neobičnim situacijama - poteže pivo, svira bubnjeve na saboru, igra u kolu s vladikom Pahomijem.