SPS sa Aleksandrom Vučićem i SNS ima stratešški i partnerski odnos i nije ponižžavana kako to tvrdi Vuk Jeremić, navode u toj stranci.

Kako navode u SPS, upravo rezultat takvog odnosa sa SNS jesu rezultati koje ova Vlada postižže na međunarodnom i ekonomskom planu i poverenje i podršška koje ova Vlada ima.

"Razumemo potrebu gospodina Jeremića do svojim jeftinim demagošškim pristupom i lažžnom zabrinutoššću pokuššada prikupi političke poene, ali čini nam se da jošš uvek nije odgovorio za nas na jedno ključno pitanje, i to ne zbog nas, nego zbog građana Srbije - kako i na koji način finansira svoju agresivnu kampanju pre nego ššto su izbori raspisani i poznat datum njihovog održžavanja", poručuju iz SPS.

Kako se navodi u saopštenju SPS niti je gažžena niti je ponižžavana od strane današšnjih koalicionih partnera.

"Ali je ponižžavana i gažžena Srbija i SPS u periodu DOS-ove vlasti. Posledice te ponižženosti i gažženosti osećaju i danas građani Srbije i zato će na pravi način na predsedničkim izborima oceniti sve kandidate DOS-a", zaključuje se u saopštenju.

Vuk Jeremić, budući kandidat na predsedničkim izborima, izjavio je večeras za N1 da SPS nije ponižavan ni gažen nikad kao danas.

Pogledajte bonus video: