Povodom monstruoznih pretnji koje je na svom instagram nalogu izneo odbornik Lokalnog fronta iz Kraljeva Vladan Slavković, načelnik Raškog upravnog okruga Nebojša Simović i gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić najoštrije osuđuju poziv na ubistvo čoveka koji je nadpolovičnom podrskom građana Srbije izabran za predsednika.

Zar čovek koji je zaslužan za otvaranje Leonija, Tay grupe, aerodroma "Morava" u Lađevcima, Moravskog koridora...treba da bude ubijen od strane onih koji su zatvorili Magnohrom, Fabriku vagona, Jasen, Papirpromet, Poljopromet i ostavili 16.700 proizvodnih radnika u Kraljevu bez posla?

Sada je građanima Kraljeva konačno jasno šta je alternativa postojećoj vlasti. Umesto rada - nerad, umesto jedinstva - svađe, a umesto politickog neslaganja - ubistva političkih protivnika!

Pozivamo nadležne institucije da reaguju u skladu sa zakonom, a naše sugrađane u Kraljevu kao i građane Srbije pozivamo da još jednom vide i razmisle ko se i kako nudi kao alternativa Aleksandru Vučiću i politici napretka Srbije, kaže se u saopštenju.

(Kurir.rs)