Opasnost na putu Lider PSG, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, svojim „audijem Q2“ udario u „fijat“,kojim je upravljao S. S. (41) iz Beograda

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, divljajući na auto-putu ka Novom Sadu u noći između subote i nedelje, izazvao je saobraćajku u kojoj je povređen S. S. (41) iz Beograda!

Trifunović se, kako saznajemo, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, u blizini Stare Pazove svojim crvenim „audijem Q2“ bukvalno zakucao u „fijat“, koji je išao ispred njega.

Karambol

Povređeni S. S. zbrinut je u Domu zdravlja u Banovcima.

- Trifunović se bukvalno zakucao u automobil ispred sebe i očigledno je da je reč o neprilagođenoj brzini. I njegov auto je oštećen, razlupan mu je prednji desni deo, a „fijatu“ je uništen zadnji levi deo, kao i leva strana, pukla je i guma... Srećom da je čovek zadobio samo lakše povrede. Žalio se na bolove i odmah je zbrinut u najbližem Domu zdravlja u Banovcima - kaže naš izvor blizak istrazi.

Ni Trifunović ni S. S, kako navodi naš izvor, nisu bili pod dejstvom alkohola.

Inače, Trifunoviću ovo nije prvi saobraćajni udes i po svemu sudeći, lider PSG bukvalno predstavlja opasnost na putu. Podsetimo, pre samo mesec dana Trifunović se, navodno pod dejstvom kokaina, vozilom zakucao u gradski autobus na Novom Beogradu, a potom pobegao s mesta nesreće.

On je, kako je Kurir pisao, u prethodnih deset godina napravio desetine saobraćajnih prekršaja, od kojih su mnogi bili ozbiljno ugrožavanje bezbednosti i njega i drugih.

Nasilnička vožnja

Trifunović je čak šest puta kažnjavan zbog vožnje u alkoholisanom stanju, sedam puta je zatečen u prekoračenju brzine u naselju i tri puta na putu van naselja. Jedanput je prekoračio brzinu za više od 80 kilometara na sat. Nekoliko puta ga je policija uhvatila da je prošao kroz crveno, kao i da je preticao preko pune linije. Trifunović spada u posebno drske vozač koji ignorišu zabranu upravljanja vozilom, jer je čak četiri puta vozio iako mu je na snazi bila zabrana.

Više puta je kažnjavan i zbog vožnje s nevažećom vozačkom dozvolom, zbog upravljanja vozilom kojem je isteklo važenje registracije, a dva puta je vozio bez vozačke dozvole odgovarajuće kategorije. Saobraćajci su ga četiri puta zaticali da telefonira za vreme vožnje, pet puta nije bio vezan pojasom i tri puta je vozio motor bez kacige.

Ponašanje Trifunovića u saobraćaju juče je kratko prokomentarisao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Onaj Trifunović, ako nastavi ovako da vozi, ko zna ko će još da strada - rekao je Vučić.

SVI PREKRŠAJI SERGEJA TRIFUNOVIĆA

2 saobraćajne nezgode izazvao

6 kazni zbog vožnje u pijanom stanju

7 puta prekoračio brzinu u naselju

3 puta prekoračio brzinu van naselja

4 puta vozio i pored izrečene zabrane

2 puta vozio bez vozačke dozvole

4 puta koristio telefon tokom vožnje

5 puta nije bio vezan pojasom

3 puta vozio motor bez kacige

(Ekipa kurira / Foto:)