Dok tvrde da nemaju apsolutno nikakve veze s vođom navijača, uhapšenim Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja, koji se sumnjiči za stravične zločine, Krik traži podršku na društvenim mrežama upravo u maniru navijačkih grupa!

Naime, na svom Instagram nalogu oni su postavili sliku ispisanog grafita na zidu na kome piše: "Podrži Krik". Od koga to traže podršku, odnosno zaštitu od medija koji otkrivaju njihove sumnjive veze s kriminalnim grupama, da li upravo od navijačkih grupa koje komuniciraju baš na taj način?

krik.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Pre samo dva dana na isti način je navijačka grupa Principa putem grafita na zidu čestitala rođendan uhapšenom Marku Miljkoviću, desnoj ruci Velje Nevolje.

2490023-hronavijaci-edit.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

O vezama Krika sa Veljom Nevoljom Kurir je i juče pisao kada se otkrilo da je bio „na vezi" s portalom Krik. To je gostujući u Jutjub emisiji „Slavija info" otkrio Nenad Marković, otac Strahinje Markovića iz Resnika, koji je nestao juna prošle godine. O Markovićevoj sudbini do danas se ništa ne zna, a njegovo ime je načelnik UKP Bogdan Pušić pročitao sa spiska onih za čiji se nestanak vezuje Belivukova kriminalna grupa.

Nenad Marković je tako u emisiji na Jutjub kanalu otkrio da je s njim posle nestanka sina, dok je pokušavao da sazna nešto o njegovoj sudbini, raspitujući se čak i kod navijača, kontaktirao upravo Veljko Belivuk koji ga je uputio da priču o nestanku sina objavi u medijima, odnosno na portalu Krik.

- Pitao me da objavimo u medijima, uputio nas je na Krik, gde smo dali izjave - rekao je otac nestalog mladića.

Na pitanje novinara da li je Veljko Belivuk u Krik imao poverenja, otac je odgovorio: „Da."

Foto/Source:Dado Đilas/ Kurir.rs