SULUDO! BOŠKO OBRADOVIĆ ZBUNJUJE NAROD OKO VAKCINACIJE: Tvrdi da će se upadati po firmama i kućama i prisilno vakcinisati ljudi!
Foto: Tamara Trajković

zamena teza

SULUDO! BOŠKO OBRADOVIĆ ZBUNJUJE NAROD OKO VAKCINACIJE: Tvrdi da će se upadati po firmama i kućama i prisilno vakcinisati ljudi!

Politika -

Lider Dveri Boško Obradović, u najmanju ruku, zastrašuje i zbunjuje narod u vezi sa značajem masovne vakcinacije, pa tako tvrdi da to može da bude i te kako opasno.

On je doveo u pitanje aktivnosti koje sprovodi Grad Beograd kako bi se ljudi što masovnije vakcinisali i time se zaštitili od kovida 19.

Naime, na vest zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da će Grad Beograd organizovati da se u velikim preduzećima vakcinacija zaposlenih vrši u njihovim prostorijama, kako bi se ljudima olakšalo, reagovao je Obradović potpuno zamenjujući teze.

- Da li to SNS planira da upada po firmama i kućama i da prisilno vakciniše? Da li građani Srbije imaju ustavno pravo da odlučuju o svome zdravlju? Da li imamo pravo da sumnjamo u ovu vlast i neproverene vakcine? Da li imamo pravo na slobodu izbora - napisao je Obradović na Tviteru.

Inače, u Beogradu je do sada vakcinisano više od 23 odsto građana, a revakcinisano više od 13 procenata.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track