ISPLIVALI NOVI DETALJI ROMANSE HRKALOVIĆKE I JOVIČIĆA: Bili u vezi četiri godine, on preko Dijane zastrašivao građane
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Shutterstock

ČITALAC KURIRA SVE OTKRIO

ISPLIVALI NOVI DETALJI ROMANSE HRKALOVIĆKE I JOVIČIĆA: Bili u vezi četiri godine, on preko Dijane zastrašivao građane

Politika -

Aleksandar Jovičić (34), nedavno uhapšeni predsednik opštine Palilula, i Dijana Hrkalović (34), bivša državna sekretarka MUP, pre nekoliko godina bili su u ozbiljnoj ljubavnoj vezi.

Naime, nakon što je Kurir otkrio vezu Hrkalovićeve i Jovičića, redakciji se javio čitalac koji je upoznat sa nekim detaljima njihove veze. Prema njegovim rečima, njihova veza nije bila kratka, već je bila ozbiljna i trajala je četiri godine.

Dijana Hrkalović
foto: Privatna Arhiva

- Raskinuli su 2012, a sledeće godine Jovičić se oženio. On se dok je trajala njihova veza, često pozivao na Hrkalovićku koja je tada imala funkciju u MUP i na taj način zastrašivao građane - tvrdi čitalac Kurira.

Kako smo već pisali, upoznali su se kao veoma mladi kada su se učlanili u stranku i vrlo brzo otpočeli romansu, koju nisu krili od javnosti.

Dijana Hrkalović, Aleksandar Jovičić
foto: Zorana Jevtić, MUP Srbije

- Svi u stranci znaju da su Jovičić i Hrkalovićeva bili zajedno, bili su deca. Upoznali su se u stranci, kroz stranačke aktivnosti. Neko vreme su bili zajedno, ali nisu se krili. Ostali su u korektnim odnosima - kaže izvor Kurira iz SNS.

Podsetimo, Jovičić je uhapšen zbog sumnje da je uticao na odgovorno lice za inspekcijske poslove u Opštini Palilula da dalje utiče na građevinske inspektore da zloupotrebom položaja omoguće izgradnju objekata bez građevinske dozvole, kao i da je od investitora za navedene objekte protivpravno prisvojio 28,8 miliona dinara. Jovičić se tereti za krivično delo trgovina uticajem u saizvršilaštvu sa D.V. (43), odgovornim licem za inspekcijske poslova u Gradskoj opštini Palilula. Jovičiću je određen pritvor do 30 dana.

Hrkalovićeva, koja se u više navrata dovodila u vezu sa mafijom, otpuštena je iz policije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track