Jedan od kandidata na izborima za crnogorskog predsednika koji se održavaju 19. marta je i podgorički influenser Jovan Radulović Jodžir, koji je najavio da građanima neće obećavati kule i gradove, ali zato hoće smeh! Srpskoj javnosti je možda najpoznatiji po tome što je prošle godine u Crnoj Gori objavio snimak na kome priča vic najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Naime, Radulović je prošle godine, tokom posete Novaka Đokovića Crnoj Gori, iskoristio priliku dok je svetski broj jedan bio u jednom gradu u podnožju Durmitora, da mu priđe tokom večere i ispriča vic.

nole.jpg
Printskrin 
foto: Printskrin

- Igraju Nadal i Federer tenis - počeo je Radulović, nakon čega ga je Đoković prekinuo pitanjem: Ko je to?

No, Radulović se nije dao i nastavio je:

- Onaj mali iz Švajcarske. I dobija ga Federer, baš ga gazi i kaže mu Nadal: "Brate, znaš ti da sam ja Đoković za tebe" - ispričao je Radulović što je izazvalo gromoglasan smeh Đokovića.

Pre nekoliko Meseci, Jodži je zabrinuo svoje pratioce na društvenim mrežama kada je objavio fotografiju na kojoj se vidi ogromna masnica na oku, ali je ubrzo objasnio kako je sam sebe povredio.

- Skočio sam u bazen, Relja me je zamolio jedan skok da mu pokažem i lepo sam mu pokazao. Udario sam o dno, pukla mi je čeona kost, ovo mi je sve tu smrskano, operacija će mi biti za dan, dva, da mi saniraju i da zatvore - objasnio je on tada.

Inače, kako je Radulović ispričao za crnogorske medije, njemu su mnogo smešni domaći kandidati za predsednika države, pa je rešio i sam da okuša sreću.

- Mnogo su mi smešni ovi koji hoće da se kandiduju, nekako su mi smotani, da ne kažem što drugo. Pa rekoh, 'ajde da i ja probam - kazao je.

798798797.jpg
Instagram 
foto: Instagram

Građanima nije dao konkretne razloge zašto bi trebalo da glasaju za njega, ali im je poručio da im uz njega neće nedostajati smeha.

- Ne obećavam kule i gradove, kao što oni obećavaju, a od toga ništa ne ispune. Pokušavaju da fasciniraju ljude platama, penzijama, a onda samo ukanale i nas i državu. Obećavam da će biti lepo i veselo. Nemam neka ogromna očekivanja. Želim da se oprobam u svemu ovome i da vodim državu ka pravom putu i na pravi način. Građani za mene treba da glasaju jer sam drugačiji od ostalih, ne lažem i originalan sam - poručio je Radulović koji je tokom prikupljanja potpisa za podršku svoje kandidature priznao da je i sam iznenađen koliko ljudi ga je podržalo. Požalio se i da bi putem interneta skupio mnogo više potpisa, ali da u ovom slučaju "sve mora na papir".

Kurir.rs/