"BERBOK IMA OZBILJNE RUPE U OBRAZOVANJU" Filip Rodić: Oni žele da unište našu zemlju kao što su uništili svoju
Foto: Printscreen/Happy TV

"BERBOK IMA OZBILJNE RUPE U OBRAZOVANJU" Filip Rodić: Oni žele da unište našu zemlju kao što su uništili svoju

Politika -

Novinar Filip Rodić večeras je izjavio kaže da je "Proglasu pokrovitelj Analena Berbok i da ona ima ozbiljne rupe u obrazovanju".

Gosti emisije "Ćirilica" večeras su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, urednik Novosti Milorad Vučelić, istoričar Goran Šarić i novinar Filip Rodić.

Rodić je rekao je da spisku neobrazovanih treba dodati i Analenu Berbok.

- Ona je sada organizovala neku raspravu, "Srbija pred izbore". Nemačka se trenutno nalazi u velikoj krizi, najviše zbog sankcije Rusiji. Mišel seli fabrike u Kinu, Folksvagen sada otpušta radnike... Oni koji ne mare ni za svoju državu, kao ova sada garnitura u Berlinu, to jedino mogu protumačiti njihovom obavezom da ispunjavaju želje američke duboke države. Ovo se ne bi dešavalo da je na vlasti Tramp.

- I oni sada žele da našoj opoziciji objasne kako da se ponašaju, da unište zemlju kao što su oni uništili svoju. Nasilje nad Srbijom se sprovodi pod matricom nasilja u Nemačkoj - dodao je Rodić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:26

NEMAČKA SE JASNO SVRSTALA KAO NAJVEĆI SAVEZNIK IZRAELA Novinar iz Minhena UŽIVO za Kurir: Jako je NAPETO, vrše stalne PRETRESE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track