PALMA POBEDIO U KUCANJU JAJIMA U PORODICI MARKOVIĆ: Svi žive u istoj kući, njih JEDANAESTORO! A evo kako donose odluke! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

sloga

PALMA POBEDIO U KUCANJU JAJIMA U PORODICI MARKOVIĆ: Svi žive u istoj kući, njih JEDANAESTORO! A evo kako donose odluke! (FOTO)

Politika -

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, i njegova jedanaestočalana porodica, supruga, dva sina, dve snaje i petoro unučadi žive u istoj kući u selu Končarevu kraj Jagodine i svi jedu za istim stolom. Tako je bilo i na ovaj Vasrks.

- Danas smo ispekli i prase i jagnje jer nas mnogo ima, jedanaestoro. Jaja, oko stotinjak, su farbali unuci i unuke, snaje i supruga. Ja se trudim da bar dva puta nedeljno svi zajedno ručamo, ali jedna deca idu pre podne u školu, druga popodne, tako da nekada ručam sa onima koji idu pre podne, a užinam sa onima koji idu popodne - rekao je u uključenju u program TV Informer iz doma Markovića u Končarevu Palma.

Dragan Marković Palma
foto: Promo

- U mojoj porodici se sve odluke donose konsenzusom, ja napravim uvod i stavim na glasanje... - izjavio je Dragan Marković Palma, a uključenje u program TV Informera je završeno pesmom: "Ova kuća puna sreće i veselja".

U kucanju jajima pobedio je Palma.

Kurir.rs

Bonus video:

01:46

Dragan Marković Palma na Slavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track