Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević poručio je danas na mitingu liste "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" da je siguran da će odneti pobedu.

- Pobeda nije najvažnija, ta pobeda u svakom gradu i opštini je samo početak i uvodni deo onog što nas čeka narednih godina. Jedino merilo uspeha i sistem vrednosti koji priznajemo je ono šta smo uradili, koliko smo problema rešili, i to je ono što mora da bude ideja vodilja za sve liste u svakom gradu koja nosi ime “Aleksandar Vučić - Srbija sutra”. To što smo mi radili, radili smo da bi ljudi bolje živeli. Radili i gradili mostove da bi vi bolje živeli, da brže putujete. Zato gradimo mostove - kazao je Vučević.

On je naglasio još jednom i da nema predaje.

Kurir televizija Premijer Miloš Vučević na mitingu u Novom Sadu

Za mene kao prvog među jednakima, ovi izbori gde će 2/3 građana glasati jesu lokalni ali su i jedinstvena prilika da ako pobegu ostvari naš pokret to bude vetar u jedra, snažna podrška predsedniku Vučiću u njegovoj teškoj borbi za nacionalne interese i zaštitu i odbranu dostojanstva našeg naroda! Svi na izbore 2. juna, nema predaje i nema povlačenja pred gorima! Pobediće Srbija - poruka je Vučevića.

Bonus video:

Video plus Milos Vučević