PREMIJER MILOŠ VUČEVIĆ PORUČIO: Kurti se odlučio na novi čin divljaštva koji direktno ugrožava opstanak srpskog naroda KiM!
Foto: screenshot Pink tv

PREMIJER MILOŠ VUČEVIĆ PORUČIO: Kurti se odlučio na novi čin divljaštva koji direktno ugrožava opstanak srpskog naroda KiM!

Politika -

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević reagovao je danas na upad tzv. kosovske policije u ekspoziture Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku.

- Očajan zbog toga što mu njegovi ktitori još uvek nisu omogućili ulazak u Savet Evrope, Aljbin Kurti se odlučio na novi čin divljaštva koji direktno ugrožava opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Kome i zašto smeta Poštanska štedionica? Zbog čega su kosmetski Srbi jedina zajednica u Evropi koja ne može normalno da posluje? Imaju li kosmetski Srbi pravo na plate i penzije? Ili je protiv njih sve dozvoljeno? Ovo nisu pitanja za ekstremistu Kurtija. Njegov stav znamo. Ovo su pitanja za međunarodnu zajednicu, koja predugo i preblago (ne)reaguje na Kurtijeva nepočinstva - poručio je premijer Srbije.

Podsetimo, tzv. kosovska policija je danas sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku.

Koordinisana akcija tzv. kosovske policije i upadi u poslovnice BPŠ počeli su istovremeno oko 15 sati u sve četiri opštine na severu KiM.

Kurir.rs

Bonus video:

02:54

KORISTE SISTEM ANAKONDE NA KiM, KAKO BI ISPRAZNILI PROSTOR OD SRBA! Petronijević: Kurti ne radi ništa sam, zamazuju oči Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track