DRUGA VLAST U SRBIJI PRIZNALA BI GENOCID U SREBRENICI?! Nataša Kandić o PRAVIM NAMERAMA opozicije
Foto: Aleksandar Pavlović

sve je jasno

DRUGA VLAST U SRBIJI PRIZNALA BI GENOCID U SREBRENICI?! Nataša Kandić o PRAVIM NAMERAMA opozicije

Politika -

Dok se državni vrh Srbije, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, danima žestoko bori da s našeg naroda skine nepravedno nalepljenu i opasnu etiketu "genocidnog" i bije odsudnu bitku za naše nacionalne interese u Njujorku, gde će se 23. maja održati sednica Generalne Skupštine Ujedinjenih nacija, pojedinci u našoj zemlji, oni koji, očigledno, apsolutno ne mare za posledice koje bi nametnuta rezolucija o Srebrenici mogla da izazove, po društenim mrežama i pojedinim medijima seire i koriste ovu tešku situaciju kao šansu za svoj politički ćar.

Neodgovorni pojedinci, rukovođeni, očito, sopstvenim, sitnim političkim interesima, koriste svaku priliku u neprilici u kojoj se naša država našla, te bi, poput Nataše Kandić, upravo da njihovi "izabranici" dođu do vlasti i prilike da nam oni rešavaju sudbinu.

- Biće i druge vlasti u Srbiji koja će se stideti ove koja se "bori" protiv spomen dana na zrtve genocida u Srebrenici - napisala je Kandićeva na društvenoj mreži Iks, aludirajući, sva je prilika, da bi upravo ti neki "drugi" bez problema dozvolili da se naš narod proglasi genocidnim.

Kandićeva, sudeći po ovoj izjavi, očigledno zna da bi pretendenti na vlast, ili, jednostavnije rečeno, opozicija, dozvolila da se upravo to dogodi ukoliko bi oni rukovodili zemljom.

Bonus video:

00:49

POMEN SRBIMA UBIJENIM NA PETROVDAN! Ljiljana Bulatović Medić, publicistkinja: Srebrenica je bila postavljena kao mamac!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track