VUČIĆ SA DELEGACIJOM ISLAMSKE ZAJEDNICE SRBIJE: Ni jedni ni drugi nemamo nikog bližeg, Srbija je naša zajednička kuća (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

VUČIĆ SA DELEGACIJOM ISLAMSKE ZAJEDNICE SRBIJE: Ni jedni ni drugi nemamo nikog bližeg, Srbija je naša zajednička kuća (FOTO)

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju Islamske zajednice Srbije koju predvodi muftija Muhamed Jusufspahić predsednik Vrhovnog Sabora Islamske zajednice Srbije.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

"Zahvalio sam uvaženim predstavnicima Islamske zajednice Srbije na zalaganju za mir i slogu u teškim vremenima po našu državu. Zamolio sam ih da udružimo sve snage kako ne bismo dozvolili da nam bilo ko sa strane nameće načine na koje ćemo da rešavamo naše prilike i neprilike.

Ponovio sam da smo braća i da ni jedni ni drugi nemamo nikog bližeg, jer je naša Srbija zajednička kuća koju ćemo nastaviti da gradimo onako kako mi mislimo da treba. Razgovarali smo i o svim potrebama Islamske zajednice u kojima država može i hoće da pomogne, kako bismo zajednički nastavili da radimo na dobrobit naše dece i budućih generacija, jer ničeg vrednijeg od njih nemamo", napisao je predsednik Vučić na zvaničnom Instagram nalogu.

Bonus video:

00:47

Vučić - Investicija je ogromna, 89 miliona, još neki veliki pogon da izgradite do 2027. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track