"I ONDA KAŽU DA SAM JA KONTROL-FRIK! SVE BISTE IZMEŠALI..." Vučić kroz smeh prokomentarisao zabunu na ceremoniji u palati Srbija
Foto: Nenad Kostić

"I ONDA KAŽU DA SAM JA KONTROL-FRIK! SVE BISTE IZMEŠALI..." Vučić kroz smeh prokomentarisao zabunu na ceremoniji u palati Srbija

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji uručenja ugovora o radu najboljim diplomcima medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji.

U jednom trenutku, tokom uručivanja ugovora, došlo je i do zabune, što je predsednik kroz smeh prokomentarisao.

1 / 24 Foto: Nenad Kostić

- I onda kažu da sam ja kontrol-frik. Sve biste izmešali, i niko ne bi dobio ono što mu pripada - rekao je Vučić, na šta se prolomio aplauz.

Aleksandar Vučić je u govoru mladim lekarima poručio da su oni stub opstanka našeg društva, da je potrebno da sanjaju velike snove, i pozvao ih da ostanu i bore se za svoju Srbiju.

- Ona nam je sve, bez nje smo bića koja samo dišu. Imaćete sve bolje plate. Da li je to uvek dovoljno, pa sve će više moći da se poredi sa onima na Zapadu. Verujte u svoju zemlju, ostajte ovde kako je to veliki Šantić rekao. Hvala vam, živela Srbija - zaključio je Vučić.

Bonus video:

00:27

Predsednik Vučić prisustvovao ceremoniji polaganja kamena temeljca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track