IZGUBILI SU DECU, OVDE SU VEČERAS ZATO ŠTO NEĆE DA IZGUBE DRŽAVU: Vučić se obratio očevima mladih koji su ubijeni u Duboni
Foto: Damir Dervišagić

IZGUBILI SU DECU, OVDE SU VEČERAS ZATO ŠTO NEĆE DA IZGUBE DRŽAVU: Vučić se obratio očevima mladih koji su ubijeni u Duboni

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić se na večerašnjem skupu u hali Ranko Žeravica na Novom Beogradu obratio roditeljima dece ubijene u Duboni, koji su došli na miting liste "Aleksandar Vučić - Beograd sutra".

- Večeras su sa nama dvojica ljudi u crnini, koji su izgubili svoju decu u onim užasnim napadima u Duboni i Orašju pre više od godinu dana. Sa nama je Miša Todorović, izgubio je sina Dalibora, Saša Panić, zlikovac mu je ubio sina i ćerku, Milana i Kristinu. Nadam se da će Saša imati dece u budućnosti. Njihovim porodicama, suprugama, želim sve najbolje, da izdrže sve. U vreme kada se najteža tragedija dogodila, neki od nas su makar malo bili ljudi, neki drugi nisu bili ni malo - rekao je Aleksandar Vučić, i dodao:

- Izgubili su decu, ne postoji ništa vrednije što neko može da izgubi, a želeli su večeras da budu sa nama zbog države koju ne žele da izgube i neće nikome da je daju i beskrajno im hvala što su večeras ovde - rekao je Vučič i aplaudirao Miši i Saši.

Saša Panić, je otac Milana i Kristine Panić, koje je 4. maja u Duboni ubio Uroš Blažić, a Miša Todorović je otac Dalibora, koji je ubijen u školskom dvorištu u Duboni.

Bonus video:

00:47

Vučić - Investicija je ogromna, 89 miliona, još neki veliki pogon da izgradite do 2027. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track