"GLAS ZA EKONOMSKI RAST, VEĆE PLATE I PENZIJE, ZA MIR I ZA STABILNOST" Ministar Mali: Nama vlast nije nagrada već odgovornost
Foto: Mondo/Stefan Stojanović

"GLAS ZA EKONOMSKI RAST, VEĆE PLATE I PENZIJE, ZA MIR I ZA STABILNOST" Ministar Mali: Nama vlast nije nagrada već odgovornost

Politika -

Potpredsednik Vlade Srbije, ministar finansija i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Siniša Mali izjavio je danas da je glasao za listu "Aleksandar Vučić - Srbija sutra", jer je to, kako je naveo, glas za bolju budućnost Srbije.

"To je glas za ekonomski rast, veće plate i penzije, za mir i za stabilnost", kazao je Mali novinarima nakon glasanja na biračkom mestu broj 1 u Gradaskoj opštini Zvezdara, u Visokoj poslovnoj školi u Beogradu.

On je naveo da je SNS pred građane Srbije izašla sa konkretnim planovima kao što je projekat "Skok u budućnost - Srbije 2027" i specijalizovana svetska izložba "EXPO 2027" u Beogradu, koje je ocenio kao razvojnu šansu za državu, jer donose 323 projekta i ulaganje od 17,8 milijardi evra.

"Nama vlast, nama osvajanje mandata nije nagrada, to je samo velika odgovornost i veća obaveza da slušamo građane, da brinemo o njima i da im obezbedimo lepšu budućnost", kazao je Mali.

U Srbiji su danas održani lokalni izbori u 89 gradova i opština, među kojima su Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Valjevo i većina vojvođanskih opština.

Kurir.rs/Beta

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track