NADAM SE DA SU ĐIKI I DOKTOR PRAVNIH NAUKA SREĆNI! Ana Mihajlovski potkačila i Đilasa i Manojlovića
Foto: Screenshot Instragam, Nenad Kostić, Beta/Miloš Miškov

NADAM SE DA SU ĐIKI I DOKTOR PRAVNIH NAUKA SREĆNI! Ana Mihajlovski potkačila i Đilasa i Manojlovića

Politika -

Voditeljka i aktivistkinja Ana Mihajlovski oglasila se sinoć na storiju na društvenoj mreži Instagram gde je osula paljbu po lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, ali i kandidatu za gradonačelnika Kreni-promeni Savu Manojloviću.

- Agonija je gotova. Nadam se da su svi koji su doprineli ovom tužnom danu presrećni sada. Nadam se da je Điki bar danas jedna srećna osoba jer je potencijalne glasače nazivao majmunima ako izađu na glasanje - navela je Mihajlovski.

Ona se potom osvrnula na Sava Manojlovića. Iako ga nije imenovala jasno je da je mislila na njega navodeći:

- Nadam se da su srećni i oni doktori pravnih nauka koji nisu znali da pročitaju novi zakon te su tako dali povoda za ponižavanje svih na tim listama. Nadam se da su srećni i oni koji su lopatama na te liste trpali ljude tako da niko ko bi glasao nije imao pojma ko su ti ljudi kojima treba da daju glas.

Podsetimo, Mihajlovska je bila jedna od dve osobe zbog koje je u maju bila oborena lista Kreni-promeni na Vračaru, a nakon cirkusa ona je odlučila da povuče ime sa liste, kao i podršku bilo kojoj političkoj opciji.

- Odazvala sam se na poziv za listu u znak podrške jednoj potpuno novoj građanskoj inicijativi. To je bio moj način da dam šansu nekim novim ljudima i podršku onda kada im je bila potrebna, a sve iz brojnih razloga o kojima sam vama ovde pisala godinama unazad - navela je u maju Mihajlovski u storiju na Instagramu.

Ona je tada u objavi na društvenoj mreži navela i da nije njena dužnost da se bavi novim zakonom već je to "radila pravna služba koja je za to zadužena".

- Nakon cirkusa u javnosti, a u vezi s listama, ja sam 18. maja pismenim putem obavestila pokret da povlačim svoje ime s lista, kao i podršku bilo kojoj političkoj opciji iz prostog razloga: Ako ja ne mogu posle čitavog ovog cirkusa da shvatim ko je ovde u pravu, ko je ispravan, a ko pokvaren, sigurno da ne mogu da objasnim to bilo kojoj drugoj osobi. Ne mogu da podržim nešto što ne razumem ni sama - napisala je tada Mihajlovski.

Kurir.rs

Bonus video:

03:50

ONIH ŠTO SE NAJVIŠE JUNAČE PRED KAMERAMA, NIGDE NEMA KAD SE NAROD PENDREČI Savo Manojlović: Laž je da mladi ne žele promene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track