OPOZICIONA SAPUNICA - NOVA EPIZODA: Aleksandar Jovanović Ćuta u novoj misiji
Foto: Nemanja Nikolić, Beta/Milan Ilić, Beta/Milan Obradović

saga se nastavlja

OPOZICIONA SAPUNICA - NOVA EPIZODA: Aleksandar Jovanović Ćuta u novoj misiji

Politika -

Lider pokreta Ekološki ustanak Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao je danas lidere opozicije da prestanu sa međusobnim optužbama, uz ocenu da građani Srbije od međusobnih prepirki - "nemaju ništa".

- Ovo čemu sada prisustvujemo je bacanje krivice od strane opozicije jednih na druge. Pozivam sve ljude iz opozicije da prekinu da se optužuju. Tu mislim i na Radomira Lazovića, tu mislim i na Miloša Jovanovića, tu mislim i na sve koji zaista žele da ovu zemlju menjaju, ukoliko zaista žele da je menjaju - rekao je Jovanović agenciji Beta.

Ekološki ustanak, prema njegovim rečima, neće učestvovati u međusobnom optuživanju, niti će reći ijednu lošu reč o ljudima sa kojima je sarađivao i sa kojima sarađuje i danas.

Radomir Lazović, Dragan Đilas
foto: ATAImages

Podsetimo, Radomir Lazović iz Zeleno - levog fronta sinoć je tokom obraćanja iz izbornog štaba liste Biram borbu otvoreno optužio dojučerašnje kolege iz koalicije Srbija protiv nasilja navodeći da su vodili kampanju protiv njih koji su izašli na beogradske izbore.

Njemu je danas stigao odgovor od Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde.

- Neki ljudi su odlučili da izađu na izbore i vidimo rezultat u Beogradu. Oni neka objasne svoj rezultat svojim biračima i organizacijama - rekao je predsednik SSP, a prenosi Beta.

Kurir.rs/Beta

Bonus video:

03:46

Kokanović: Opozicija se nije trudila da ponudi rešenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track