NOVE TRZAVICE U OPOZICIJI Ćuta ima jasnu poruku za Sava Manojlovića: NE PRIHVATAM ULTIMATUME I ROKOVE!
Foto: Nemanja Nikolić, Beta/Peđa Vučković

NOVE TRZAVICE U OPOZICIJI Ćuta ima jasnu poruku za Sava Manojlovića: NE PRIHVATAM ULTIMATUME I ROKOVE!

Politika -

Poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je danas da je Savo Manojlović iz pokreta Kreni-promeni pre poziva na građansku neposlušnost morao da obavi razgovor sa svim opozicionim strankama.

Jovanović Ćuta je agenciji Beta kazao da je za poziv Manojlovića (da opozicija napusti skupštine Beograda, Niša i Novog Beograda i da vrati mandate u republičkom parlamentu), saznao iz medija.

- Savo Manojlović je morao da prvo obavi razgovor sa kolegama iz opozicije, a ne da nam šalje poziv preko medija. Niko me nije pozvao, da me bilo šta pita. O tako krupnim stvarima mora da se prethodno obavi razgovor - rekao je Jovanović Ćuta.

Dodao je da on nije najbolja adresa za davanje ultimatuma i rokova od 24 sata za izjašnjavanje.

Podsetimo, Savo Manojlović iz pokreta Kreni-promeni pozvao je danas opoziciju da vrati mandate i izađe iz skupština Beograda, Niša i Novog Beograda, kao i iz republičkog parlamenta zbog "izbornih mahinacija".

Naime, Manojlović je dao rok opoziciji od 24 sata, odnosno do sutra u 10 časova da donese odluku a u slučaju da se opozicija složi oko ovog pitanja, najavio je veliku građansku neposlušnost od subote.

Kurir.rs/Beta

Bonus video:

06:15

UVEO BIH EKOLOŠKI DUŠANOV ZAKONIK ZA SVAKOG KO PRLJA Ćuta za Kurir: Nekim političarima daleko je i Žarkovo, kamoli Stara planina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track