SVAĐA SE RASPLAMSAVA IZMEĐU VOJISLAVA MIHAILOVIĆA I PAVLA GRBOVIĆA! Evo šta je predsednik POKS poručio lideru PSG
Foto: Beta/Milan Ilić

SVAĐA SE RASPLAMSAVA IZMEĐU VOJISLAVA MIHAILOVIĆA I PAVLA GRBOVIĆA! Evo šta je predsednik POKS poručio lideru PSG

Politika -

Sukob između Vojislava Mihajlovića, predsednika Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) i Pavla Grbovića, lidera Pokreta slobodnih građana, ne smiruje se već drugi dan.

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je da saradnja sa Pokretom slobodnih građana (PSG) više neće biti moguća čak ni oko tehničkih pitanja uz ocenu da su izjave lidera PSG Pavla Grbovića zlonamerne i usmerene protiv POKS.

- Možda moje godine ne obavezuju Pavla Grbovića, ali mene činjenica da je on bio dete dok sam ja za vreme bombardovanja Srbije od NATO pakta bio gradonačelnik Beograda ipak obavezuje na istinu i blaži odgovor. Tu je osnovna razlika u našim politikama, a ne samo u činjenici da se Grbović zalaže za članstvo Srbije u tom istom NATO paktu i priznanje takozvane Republike Kosova kao finalni čin legalizacije te iste agresije - izjavio je, između ostalog, predsednik POKS Vojislav Mihailović.

Podsetimo, sukob na relaciji Mihailović - Grbović izbio je juče nakon što je Grbović, komentarišući stav Mihailovića da POKS više neće imati isti odnos prema opozicionim strankama koje su izašle na izbore 2. juna, kazao da ni odnos PSG prema toj stranci više neće biti isti.

Grbović je, između ostalog, na društvenoj mreži Iks naveo i da nije, niti će produbljivati razlike sa kolegama koje su ostale u bojkotu, zato što su na istoj strani godinama i da će tako ostati i u budućnosti.

- Dovoljno je što smo platili cenu isturanja takvih kadrova u prvi red kampanje u Novom Sadu, tako da mogu da obradujem gospodina Mihailovića - ni naš odnos više neće biti isti - naveo je, između ostalog, predsednik PSG.

Predsednik POKS-a Vojislav Mihailović ocenio je juče da je, "nakon ponovne izborne krađe", vreme pokazalo ispravnost stava da je cela opozicija trebalo prvo da se izbori za normalne izborne uslove, i da odnos te stranke prema delu opozicije koji je izašao na izbore "više neće biti isti".

Kurir.rs

Bonus video:

21:46

Boško Obradović o koaliciji okupljenoj oko Dveri i dela POKS-a

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track