SRBI SU JEDAN, JEDINSTVEN POLITIČKI NAROD: Vulin se sastao sa Karanom i Kostreševićem uoči Svesrpskog sabora
Foto: Vlada Srbije

SRBI SU JEDAN, JEDINSTVEN POLITIČKI NAROD: Vulin se sastao sa Karanom i Kostreševićem uoči Svesrpskog sabora

Politika -

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin, uoči Svesrpskog sabora sastao se danas sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Sinišom Karanom i direktorom policije Republike Srpske Sinišom Kostreševićem u Palati Srbija.

Vulin, Karan i Kostrešević istakli su tokom razgovora da Svesrpski sabor nosi glavnu poruku da su Srbi, gde god da žive, jedan narod, jedinstven politički narod.

Aleksandar Vulin
foto: Vlada Srbije

Sagovornici su naglasili da srpski lideri Aleksandar Vučić i Milorad Dodik čuvaju i štite srpske nacionalne interese, i da se to najviše pokazalo prilikom glasanja o sramnoj rezoluciji o Srebrenici u Skupštini Ujedinjenih nacija, gde je čitav svet mogao da vidi snažnu borbu predsednika Vučića za opstanak i slobodu srpskog naroda.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Srpske Siniša Karan i direktor policije Srpske Siniša Kostrešević istakli su da će svi Srbi biti zaštićeni gde god da žive.

Ministar unutrašnjih poslova Srpske Karan i direktor policije Kostrešević zahvalili su se potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vulinu na svemu što čini za srpski narod sa obe strane Drine, kao i na izuzetno uspešnoj saradnji u periodu kada je Aleksandar Vulin obavljao funkciju ministra unutrašnjih poslova Srbije i direktora BIA.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track