"PONOSAM SAM JER MI DANAS NAŠE JUNAKE POŠTUJEMO" Vučić i Dodik sa veteranima Srbije i Srpske: Hvala svima vama! (FOTO)
Foto: screenshot Video Plus

"PONOSAM SAM JER MI DANAS NAŠE JUNAKE POŠTUJEMO" Vučić i Dodik sa veteranima Srbije i Srpske: Hvala svima vama! (FOTO)

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u prisustvu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika sa veteranima iz Republike Srbije i Republike Srpske

"Hvala svima vama koji ste uvek i na svakom mestu štitili naše nacionalne interese, kad god vas je država pozvala, ne štedeći sebe, rizikujući svoje živote i živote svojih najmilijih.

Hvala vam jer ste svojoj zemlji, svojoj otadžbini, davali ono što je najvrednije i po čemu niko sa vama ne može da se uporedi.

Ja sam ponosam jer mi danas naše junake poštujemo. Hvala vam na ljubavi prema našem narodu. Nećemo dati da se zaborave zločini nad našim narodom, ali ni vaše herojstvo", napisao je predsednik Srbije na zvaničnom Instagram nalogu".

Prvi svesrpski sabor Srbije i Republike Srpske pod nazivom "Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska", podsetimo, održava se danas u Beogradu.

Na Svesrpskom saboru učestvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević i zvaničnici najviših institucija Srbije i Republike Srpske, predstavnici Srba iz regiona, kao i crkveni velikodostojnici Srpske pravoslavne crkve.

Bonus video:

00:12

Aleksandar Vučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track