Milan Stamatović po šesti put izabran za predsednika opštine Čajetina.

Danas je konstituisana Skupštine opštine Čajetina koju čine 19 odbornika liste "Milan Stamatović - Zdrava Srbija", četiri odbornika liste "Aleksandar Vučić - Čajetina sutra", dok će osam odbornika imati Grupa građana "Naši ljudi za naše mesto" - Marko Pantović.

Novoizabrani odbornici Skupštine opštine Čajetina su na svojoj konstitutivnoj sednici ponovo ukazali poverenje Milanu Stamatoviću kome je to šesti uzastopni mandat na čelu Opštine Čajetina.

cajetina--so-konstitutivna.jpg
Kurir/Z.G 
foto: Kurir/Z.G

Za predsednika Skupštine izabran je Arsen Đurić (ZS) koji je i do sada vršio tu funkciju, za zamenika predsednika Skupštine opštine Čajetina izabran je Slavko Pantović (PUPS), za sekretara Skupštine postavljen je Predrag Jokić, a za zamenika sekretara Anđelina Aleksić. Na predlog predsednika Opštine, za zamenika predsednika Opštine Čajetina izabran je Zoran Udovičić (ZS). Izabrani su i članovi Opštinskog veća u novom sazivu i to: Gorica Mijailović (ZS), Slađana Vulović (ZS), Aleksandar Ilić (ZS), Milovan Božić (ZS) i Miroslav Tucović (ZS).

- Šesti mandat na poziciji predsednika Opštine sigurno je velika odgovornost, čast i zadovoljstvo, a ujedno i zahvalnost biračima opštine Čajetina koji su prepoznali napore i opšti interes u radu lokalne samouprave i tima koji duži niz godina radi na razvoju i izgradnji i demokratizaciji opštine Čajetina i cele Srbije - rekao je Stamatović.

Bonus video:

Kurir TV KO RECIKLIRA STAROG DIZELAŠA, DOBIJA 2.000 EVRA ZA KUPOVINU KOLA! Stamatović: Akcija počinje sledeće godine i važi za OVA VOZILA