NOVI HAOS U REDOVIMA OPOZICIJE: Zdravko Ponoš komentarisao postupke Save Manojlovića i Dobrice Veselinovića: TO JE SKANDALOZNO!
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

trvenja

NOVI HAOS U REDOVIMA OPOZICIJE: Zdravko Ponoš komentarisao postupke Save Manojlovića i Dobrice Veselinovića: TO JE SKANDALOZNO!

Politika -

Trvenja u taboru opozicije se ne smiruju. Tako je Zdravko Ponoš, predsednik stranke Srbija centar, uputio kritike na račun dela opozicije koji je izašao na lokalne izbore održane 2. juna.

- Na kraju se ispostavilo i da opozicija ne može da uzme vlast ni u jednoj beogradskoj opštini - poručio je on, između ostalog, i dodao:

Gradska Skupština, Skupština grada Beograda, Dobrica Veselinović
foto: Petar Aleksić

- Deo opozicije se sada sklanja iz te priče i oni koji su bili kandidati za gradonačelnika sad beže od toga da čak budu i odbornici u toj Gradskoj Skupštini. To je dosta skandalozno! - poručio je on gostujući na TV N1 aludirajući na postupke Dobrice Veselinovića i Save Manojlovića.

Podsetimo, Dobrica Veselinović, koji je bio kandidat koalicije "Biramo Beograd" za gradonačelnika prestonice, dao je ostavku na odbornički mandat u novom sazivu gradskog parlamenta.

Takođe, odbornici Kreni-promeni na čelu sa Savom Manojlovićem napustili su konstitutivnu sednicu Skupštine grada odmah nakon što su verifikovani odbornički mandati. Oni neće učestvovati u daljem radu gradskog parlamenta.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

Ponoš odobrava nasilje nad Miladinom Kovačevićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track