BESKRUPULOZNO! NE BIRAJU SARADNIKE ZA SVOJE CILJEVE Čovek koji je OPTUŽIVAO SRBIJU ZA GENOCID, ruku pod ruku sa Savom Manojlovićem
Foto: Petar Aleksić, Printscreen

ko je adi selman koji pravi haos s novokomponovanim ekolozima

BESKRUPULOZNO! NE BIRAJU SARADNIKE ZA SVOJE CILJEVE Čovek koji je OPTUŽIVAO SRBIJU ZA GENOCID, ruku pod ruku sa Savom Manojlovićem

Politika -

Adi Selman, aktivista pokreta "Karton revolucija", koji će danas biti jedan od govornika na protestu protiv litijuma koji, između ostalih, organizuje i lider pokreta "Kreni - Promeni" Savo Manojlović, svojevremeno je optuživao Srbe za genocid i čak organizovao šetnju za Srebrenicu!

Naime, šetnju za Srebrenicu Selman je organizovao jula 2019. godine u Tuzli.

Adi Selman
foto: Printscreen

- Tradicionalnom mirnom šetnjom Tuzlaci žele odati počast žrtvama dešavanja koja su se dogodila u julu u Srebrenici. Srebrenica je možda i najcrnja rana celog rata u BiH, ali ona simbolizuje i sva stradanja koja su se dogodila. Tuzla kao antifašistički grad uvek je bila spremna ukazivati na sve negativne pojave, ali i da se seća svih dešavanja koja nisu dobra kako nam se ona ne bi mogla ponoviti - rekao je Selman tada.

No, očito da činjenica da Selam otvoreno optužuje Srbe za genocid, nije nikakav problem domaćim takozvanim ekolozima da se udruže sa njim, kao ni Manojlović da ruku pod ruku šeta sa njim kroz Srbiju.

Savo Manojlović
foto: Beta Milan Ilic

Podsećanja radi, Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS) pozvao je građane da danas dođu na protest protiv otvaranja rudnika litijuma u dolini Jadra, danas u 19 časova u Loznici, ispred Vukovog doma kulture. Kako je najavljeno, upravo Selman će biti jedan od glavnih govornika na tom skupu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track